Werkstoelen

Een goede werkstoel is onmisbaar in iedere praktijk. Daarom vindt u bij ons een ongekend assortiment ergonomische werkstoelen van de firma Jörg onontbeerlijk voor een juiste werkhouding. U vindt hier verschillende modellen, er zijn zowel zadelzit als werkstoelen met rugleuning verkrijgbaar natuurlijk in een kleur naar uw keuze.

Tevens bieden wij occasion Jörg werkstoelen aan deze zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen geleverd worden met de originele bekleding of opnieuw bekleed worden in een kleur naar keuze.

Tevens zijn we officieel Score dealer. Score ontwikkelt en produceert ergonomisch verantwoorde bedrijfsstoelen en aanverwante ergonomische accessoires. Bijna 40 jaar praktijkervaring heeft er toe geleid dat Score een zeer uitgebreid assortiment stoelen, stahulpen en krukken heeft.

Om u kennis te laten maken met Score stoelen, kunt u gedurende een periode van maximaal vier weken kostenloos een stoel op proef krijgen. U kunt zelf een stoel uitzoeken, of u laten adviseren door Gerl-VDB Dental. Gedurende de proefperiode kunt u vooraf testen hoe de stoel straks in uw werksituatie voldoet.

Bel voor een gratis proefplaatsing !