Röntgen OPG

Wilt u een röntgen OPG of Intraoraal toestel voor een betaalbare prijs kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Gerl-VDB Dental. Gerl-VDB Dental is dé specialist als het gaat om dentale apparatuur, waaronder ook röntgen OPG toestellen. Iedere tandarts zal regelmatig een patiënt moeten behandelen waarbij het nodig is om een röntgenfoto te maken van de standen van de tanden, kiezen of kaak. In dit geval is een OPG röntgenapparaat nodig. Lang niet alle tandartsen beschikken over een röntgen OPG toestel. De meest voorkomende reden hiervoor is dat een röntgen OPG toestel erg prijzig kan zijn. Gerl-VDB Dental bewijst het tegendeel. Wij bieden röntgen OPG toestellen voor scherpe prijzen aan. Op deze wijze maken wij het voor meer tandartspraktijken mogelijk om een röntgen OPG toestel aan te schaffen.

Neem nu contact met ons op

Röntgen OPG

Gerl-VDB Dental levert zowel nieuwe als tweedehands röntgenapparatuur. Wij hebben een ruime keuze röntgen occasions. Ieder röntgen OPG toestel is zorgvuldig gecontroleerd door onze deskundige specialisten. Zo kunt u erop vertrouwen dat, wanneer u een röntgen OPG occasion bij Gerl-VDB Dental koopt, u een goed werkend apparaat koopt. Naast een röntgen OPG toestel heeft Gerl-VDB Dental nog veel meer te bieden voor tandartspraktijken. Hierbij kunt u denken aan behandelunits, hand- en hoekstukken, sterilisatie apparatuur, verlichting, afzuig systemen en nog veel meer. Wilt u een röntgen OPG toestel kopen en bent u benieuwd wat Gerl-VDB Dental voor u kan doen? Wilt u onze complete collectie bekijken? Bezoek dan de volgende pagina’s:

Heeft u nog vragen over het kopen van een röntgen OPG toestel? Wilt u meer weten over een specifiek OPG röntgenapparaat? Neem gerust contact met ons op. Onze gekwalificeerde medewerkers helpen u graag bij het vinden van het juiste röntgen OPG toestel voor uw situatie.