Occasion Behandelunits

Klik hier meer occasions »

Gerl-VDB Dental heeft permanent circa 250 occasion behandelunits  op voorraad van verschillende merken met als belangrijkste de units van Kavo, Sirona en Ultradent.

Deze units worden in ons bedrijf naar wens compleet of gedeeltelijk gereviseerd. Bij een totaalrevisie worden de occasion units compleet gedemonteerd en van de basis af opnieuw opgebouwd met originele onderdelen, er vindt een biofilm behandeling plaats, en worden de units voorzien van alle opties die de klant wenst. Daardoor kunnen wij jarenlang behandelplezier met deze gereviseerde en kwalitatief hoogwaardige units garanderen. De behandelunits worden voorzien van nieuwe DKL bekleding in een kleur naar wens.

Gerl-VDB Dental heeft ook een speciale  Z-arm ontwikkeld voor bepaalde Kavo modellen waardoor deze zowel links- als rechtshandig gebruikt kunnen worden. Ook kunt u bij ons terecht voor de vernieuwing van de bestaande bekleding in uw praktijk, vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Wilt u uw oude behandelunit verkopen of inruilen neem dan contact met ons op wij zoeken voortdurend naar jonge gebruikte units van o.a. Kavo (1058,1060,1080,1066,1065, E50 ) Sirona (C2,3,4,5 en C+ serie ) en Ultradent.

Kom naar onze showroom en overtuig uzelf !

Informeer ook naar onze gunstige leasevoorwaarden.